Hommage voorstelling

Robert Long 75 jaar

Op maandag 22 oktober aanstaande zou Robert Long 75 jaar geworden zijn. Deze dag willen we niet zomaar voorbij laten gaan en vanuit familie en vrienden werd er dan ook besloten om Robert met een Hommage te eren. Wat is er dan mooier om hem op zijn 75ste geboortedag groots te eren.

En niet de minste artiesten hebben zich bereid verklaard om mee te werken aan die avond om één van Nederlands grootste singer songwriters te eren. Zij zullen zijn songs live ten gehore brengen in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam op maandag 22 én dinsdag 23 oktober 2018. Ze zullen worden begeleid door het Metropole Orkest, dat tevens garant staat voor mooie, eigentijdse arrangementen.

Het wordt een mooie, persoonlijke, bijzondere en feestelijke avond waarbij bekende, maar ook minder bekende liedjes van Robert Long worden uitgevoerd. Joke Bruijs, Gerard Cox, Jenny Arean, Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Maaike Widdershoven, Sjors van der Panne, Tommie Christiaan, Roberto de Groot, Wil van der Meer, Julia Herfst en Jan Dulles hebben reeds hun medewerking toegezegd.

Bestel nu! je kaarten bij het Luxor Theater

Ticketverkoop