Begin 2019 nieuwe voorstelling “De dag dat ik Robert Long ontmoette”

Begin 2019 nieuwe voorstelling “De dag dat ik Robert Long ontmoette”

Begin 2019 komt er een nieuwe voorstelling met als titel De dag dat ik Robert Long ontmoette, een hommage aan de in 2006 overleden chansonnier gemaakt door BV Mooiweer. Robert Long zou volgend jaar 75 jaar oud zij geworden.

Hoofdrollen in de voorstelling zijn er voor Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot. Alle vier vertellen ze in de voorstelling over hun ontmoeting met Robert Long en de manier waarop de zanger een blijvende indruk op ze heeft gemaakt. Ook brengen zij alle hoogtepunten uit het werk van Robert Long ten gehore.

Ivo de Wijs zal de teksten gaan schrijven voor de theatervoorstelling, hij is onder meer bekend van het cabaretgezelschap Don Quishocking. Ook schreef hij veel teksten voor andere artiesten zoals Jasperina de Jong en Samson & Gert.

Data en locaties:

Vanaf 1 februari 2019 zal deze voorstelling rond touren door Nederland. Tickets en locaties kan u hier terug vinden op onze website.