Robert Long

In het najaar van 2021: reprise van de voorstelling – De dag dat ik Robert Long ontmoette…

Eind september 2021 komt er de reprise van de voorstelling – De dag dat ik Robert Long ontmoette, een hommage aan de in 2006 overleden chansonnier gemaakt door BV Mooiweer. Robert Long zou eind 2018, 75 jaar oud zij geworden en naar aanleiding van deze gebeurtenis kwam de voorstelling tot stand. Nu dus opnieuw in een twintigtal theaters.

Hoofdrollen in de voorstelling zijn er voor Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en job Bovelander . Alle vier vertellen ze in de voorstelling over hun ontmoeting met Robert Long en de manier waarop de zanger een blijvende indruk op ze heeft gemaakt. Ook brengen zij alle hoogtepunten uit het werk van Robert Long ten gehore.

Ivo de Wijs schreef het script voor de theatervoorstelling, hij is onder meer bekend van het cabaretgezelschap Don Quishocking. Ook schreef hij veel teksten voor andere artiesten zoals Jasperina de Jong en Samson & Gert.

Data en locaties:

Vanaf 24 september 2021 zal deze voorstelling rond touren door Nederland. Tickets en locaties kan u hier terug vinden op onze website.